27 nov. 2013

Alexander Wang Rocco Duffle Bag

  No comments    

De Alexander Wang Rocco Duffle bag werd een paar maanden voor haar debuut aan Mary Kate Olsen gegeven. Op een dag werd Mary Kate Olsen gespot met een prachtige, zwarte tas. Aan de onderkant bezaaid met studs, maar die niemand kon identificeren. Maar iedereen wilde de tas onmiddellijk hebben.

Een jaar later werd de tas uiteindelijk toegeschreven aan de getalenteerde Alexander Wang en werd ter beschikking gesteld aan het publiek.   Deze tas had oorspronkelijk de naam Coco, wat een aantal juridische problemen gaf. Vandaar dat de naam werd gewijzigd in Rocco. 

En zodra de Rocco debuteerde, zoals voorspeld, werd het één van de celebrities favoriete IT-Bags. Door zijn zachte leer en met studs bezaaide bodem, werd het een toonbeeld van stijl, elegantie. Een "edgy" eye-catcher, maar tegelijk een moderne klassieker.Ben je ook zo verliefd op de Alexander Wang Rocco Duffle bag, maar je kunt het simpel weg niet betalen. Omega Deals heeft een  fantastische en vrijwel identieke Rocco look-a-like. De tas is gemaakt van luxe hoge kwaliteit kalfsleer, kost slechts € 134,95 en wordt geleverd in een prachtige serie van kleuren.


Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten