29 okt. 2014

Wintertijd Deals

  No comments    
Afgelopen zaterdag op zondag is de wintertijd ingegaan. Er is geen ontkomen meer aan; dagen worden korter, het is langer donker en dus ook later licht.  Maar wintertijd betekent ook binnenkort Sint maarten, Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. Genoeg afleiding dus voor de steeds kouder wordende dagen.  Hoe gezellig de feestdagen ook kunnen zijn, het kost vaak meteen een aardig zak met geld.


Bij Omega Deals kun je alvast volledig je feestdagen inkopen doen.  Om je een handje te helpen hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van mega afgeprijsde artikelen geschikt voor als voorbeeld Sinterklaas cadeau.

Naast beauty producten wordt een sieraad het meest als cadeautje gegeven. Daardoor is de  OD BIJOUX halsketting en oorbellen set nu met 40% afgeprijsd. De handgemaakte ketting en oorbellen bestaan uit kralen. De ketting is in design van een knot en in lengte verstelbaar.  De set kun je bestellen in 7 verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw en roze. Het perfecte cadeau voor je vriendin, moeder of dochter.

Wat ook een perfect cadeau kan zijn en trouwens ook meteen één van onze bestsellers; de Vera Pelle Éline handtas. De Italiaanse leren handtas is speciaal voor de feestdagen afgeprijsd van € 111,-  naar 84,95. Dat is ruim 20% korting!

Als geschenk kun je ook kiezen voor een gebreide colsjaal om je geliefde lekker warm te houden tijdens de winter.  De Omega Deals colsjaals zijn geschikt voor zowel dames als heren en zijn vanaf nu afgeprijsd tot € 12,75.

 Alle bovengenoemde artikelen zijn te vinden op de Omega Deals website onder het tabblad Deals. Daar vind je trouwens ook andere afgeprijsde potentiële cadeautjes.  Binnenkort zullen er nog veel meer leuke acties op de website staan en ook op de sociale media sites van Omega Deals. Houd deze dus goed in de gaten. 


                                              OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"

0 reacties:

Een reactie posten