18 feb 2015

Słoń TORBALSKI tassen

  No comments    

Słoń TORBALSKI is een Poolse merk van uitzonderlijke lederen tassen met een zeer nette afwerking. Het bedrijf is opgericht in Krakau in 1997. Sinds 2012 staat het hoofdkantoor in Krakau, Polen. Het balangrijkste kenmerk van de tassen is de combinatie van verschillende types natuurlijk leer en het creëren van innovatieve kleur composities. De tassen worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat elk stuk als het ware uniek is. Alle tassen zijn handgemaakt.
Het Quality Management System ISO 9001 in combinatie met het moderne machinepark, garandeert een productie met de beste vakmensen in het vervaardigen van de beste producten, waarbij tevens de waardevolle tradities van het vakmanschap in ere worden gehouden.
Solide, thematische collecties als de S-Cool, Folk, City, en Round lijnen worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe modellen en kleurencombinaties, elk zorgvuldig gekozen door de ontwerper. Het aanbod van Słoń is uitgebreid met kleurrijke lederen portefeuilles; bij uitstek te combineren met de tassen. Ook zijn er twee nieuwe collecties unisex reistassen, gemaakt van een combinatie van vilt en leer. Groot en ruim, ideaal voor actieve mensen. Vooral goed als handbagage. Ook verkrijgbaar met etnisch borduurwerk geïnspireerd op de culturen van het Amerikaanse continent.

In 2010 ontving de collectie CITY een aanbeveling van het Institute of Industrial Design for Good Design.
Als u op zoek bent naar een uniek en tijdloos design, duurzaamheid en superieure kwaliteit, gesteund door de vreugde en passie voor het creëren, dan bent u bij Omega Deals aan het juiste adres.
De leren tassen van Słoń TORBALSKI kunt u nu ook op onze website bestellen. De tassen worden gratis bezorgd.


OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten