11 sep. 2013

Birkin Bag dé IT- Bag van alle IT-Bags

  No comments    
De Birkin bag is een handtas van Hermès, handgemaakt in leder en vernoemd naar actrice en zangeres Jane Birkin. De tas is een symbool van rijkdom vanwege de hoge prijs en het gebruik door beroemdheden.

Haar prijzen variëren van £ 4800 tot £ 100.000 ($ 7.400 tot $ 150.000). De kosten lopen op, afhankelijk van het gebruikte soort materiaal. De tassen worden uitgedeeld aan Hermès boetieks op onvoorspelbare schema's en in beperkte hoeveelheden, waarmee schaarste en, bedoeld of onbedoeld, exclusiviteit wordt gecreëerd.


Geschiedenis

In 1981 werd Jean-Louis Dumas Chief executive bij Hermès,zat naast Jane Birkin. Zij troffen elkaar op een vlucht van Parijs naar Londen. Ze had net haar rieten tas geplaatst in het bagagevak van haar stoel, maar de inhoud viel op de grond, waardoor ze tussen de stoelen moest om het op te rapen. Birkin legde Dumas uit dat het moeilijk was om een lederen weekendtas te vinden die ze leuk vond. In 1984 creëerde hij een zwarte, soepele leren tas voor haar, op basis van een ontwerp uit 1982. Kort daarna werd de iconische 'Birkin' tas geboren.

Wie draagt ze?

Iedere celebrity heeft wel een Birkin Bag, van Jennifer Lopez,Kim Kardashian tot Rachel Zoe en Kimora Lee Simmons. Maar bovenal is er één celebrity wiens liefde voor  voor de iconische tas grenst aan verslaving: Victoria Beckham. Haar Hermes Birkin tassencollectie heeft een geschatte waarde van bijna 2 miljoen dollar.

Een Birkin inspired ook voor jou!

Zoals Jean-louis Dumas zich liet inspireren door Jane Birkin, zo laat Omega Deals zich inspireren door Hermès, en ook indirect door Jane Birkin.

Omega Deals heeft een mooie collectie van Birkin inspired,vanaf nu kun jij ook een kast vol met Birkin inspired hebben. Wordt jij de next Victoria Beckham?  Neem een kijkje bij Omega Deals en zie dat een Birkin inspired tas voor elke dag van de week mogelijk is.
De Birkin inpired tassen van Omega Deals zijn gemaakt van hoge kwaliteit echt leer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, tegen betaalbare prijzen.

Victoria Beckham Hermès Birkin Collectie
Kim Kardashian Hermès Birkin collectieLeren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten