25 sep. 2013

Chanel de coolste fashion merk 2013

  No comments    
CHANEL


Op de jaarlijkse lijst met favoriete merken, de CoolBrands List 2013, staan in de top 20 drie bekende fashionmerken. Op 13 CHANEL, gevolgd door Prada op 14 en Alexander McQueen op 19.
En daarmee is CHANEL uitgeroepen tot 's werelds coolste fashion merk 2013.

Natuurlijk, met een zo opmerkelijke naam, de Lagerfeld-geleide ontwerpen en herkenbare logo, zijn we niet verbaasd dat CHANEL zo hoog op de lijst en boven de andere fashionmerken is geëindigd.Geschiedenis 

Chanel, Het Huis van Chanel, is een Frans haute couture modehuis, gevestigd in Parijs.

Het modehuis is opgericht in 1909 door Gabrielle Bonheur ’’Coco Chanel’’. Coco was de bijnaam die ze kreeg toen ze zong in diverse cafés in Parijs.
Chanel heeft door haar benadering van de mode, gericht op comfort en vooral pasvorm een grote wending in de mode teweeg gebracht. Haar nieuwe benadering van dameskleding werd een groot succes. Zij werd vooral beroemd om haar vernieuwende snit: de typische luxueuze, maar comfortabele mantelpakjes in een handgeweven tweed.
 Sinds 1983 zwaait de Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld de scepter over het modehuis. Met zijn visie op het merk wist hij met het merk ook een jong en trendy publiek aan te spreken.

Het zeer herkenbare logo van Chanel bestaat uit de verstrengelde C's van Coco Chanel. Naast haute couture, parfums, cosmetica maakt Chanel ook accessoires en comfortabele, elegante en eigentijdse tassen.


Coco ChanelOok voor jou een Chanel inspired voor een betaalbare prijs!
Omega Deals biedt je klassieke en tijdloze Chanel inspired tassen, gemaakt van 100% echt leer, voor een betaalbare prijs.

De tassen zijn comfortabel, elegant en hebben een luxe uitstraling. De Chanel inspired tassen van Omega Deals zijn met perfectie ontworpen  en zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

  
Chanel is één van de meest begeerde merken van dit moment.
Celebrities tonen hun sterke affiniteit voor Chanel tassen  van Anne Hathaway, Katherine Heigl, Jessica Alba en Katy Perry.
Chanel tassen zijn eenvoudig maar toch mooi en elegant, het zijn echte tijdloze IT Bags.

Katy PerryKatherine HeiglJessica Alba


Anne Hathaway

 

Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl


0 reacties:

Een reactie posten