2 okt. 2013

Lady Dior : een eerbetoon aan Prinses Diana

  No comments    

In 1995 werd een nieuwe Dior handtas-lijn geïntroduceerd.De eerste persoon die een grote fan was van deze exclusieve handtas, was de toenmalige Franse President’s vrouw, Mevrouw Chirac.Zij was ook degene die de legendarische Prinses Diana deze tas cadeau gaf. De tas werd al snel één van haar favoriete accessoires, wat blijkt uit foto’s van de vele evenementen waar zij de tas droeg. Als eerbetoon aan Prinses (Lady) Diana werd de tas in , met haar goedvinden, omgedoopt tot de Lady Dior.De Lady Dior werd een symbool van klasse en verfijning.Dior leverde geen Lady Dior handtassen aan haar klanten tot een decennium later.


Omega Deals heeft geweldige Lady Dior inspired tassen, gemaakt van hoge kwaliteit leer met een luxe uitstraling. Deze iconische en gestructureerde tas is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren: zwart, oranje, beige,blauw en wijnrood. Hierdoor is er altijd eentje die bij je past. De Lady Dior is zeker één van de top klassieke handtassen. Een verfijnde en elegante kleine handtas, geschikt voor verschillende gelegeheden. Deze iconische en gestructureerde tas is bestemd voor de echte mode liefhebber. Deze handtas is een klassieke IT –Bag!

Lady Dior heeft veel fans in de modewereld.Paris Hilton is een trouwe fan van de Lady Dior. Gossip Girl Queen B heeft verschillende Lady Dior tassen en natuurlijk de ultieme fashionista Sarah jessica Parker en haar alter ego Carrie Bradshow


Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten