18 sep 2013

Tassen voor Herfst / Winter 2013

  No comments    

Er zijn tal van tassen trends op dit moment. Van Street Chic ( tijdens de New York Fashion Week) tot Klassiek, in tal van trendy kleuren en materialen uitgevoerd. En omdat de keuze van een tas  heel persoonlijk is, kunnen we niet zomaar aangeven welke tas bij wie past en voor welke trend je zou moeten gaan. De keuze is aan jou.

Toch hebben we gemeend om een aantal trends onder de aandacht te brengen voor de herfst / winter van 2013. Daarbij kenmerken een aantal trends (modellen) zich als dé trend voor de herfst / winter 2013.

De Jeweled Box Clutch : Kleine statement-makende clutches, versierd met studs of edelsteentjes maken je avond-outfit compleet.



De Envelop Clutch : Chic en gestructureerd, de envelop clutch is een tijdloze keuze, zowel in dag- als avond-uitvoering.



De Bucket Bag : Voor mensen op zoek naar een stijlvol alternatief voor een rugzak, probeer dan een Bucket Bag. Het is de ideale ruime 'allesdrager' voor het weekend of festiviteiten.



De Shopper : Zowel stijlvol en ruim, kunnen deze shoppers alles dragen wat je nodig hebt en zien er ook nog chic uit.


De Animal Print : Maak een statement van dit seizoen met een gedurfde, bedrukte tas. Van zwart-witte zebra-print, tot krokodil en python.




De TOPPERS bij Omega Deals zijn nog steeds de Céline Inspired Tassen. Prachtig, strak design. Comfortabel en in diverse trendy kleuren.





Ben je een liefhebber van Echt Italiaans, dan hebben we sinds kort ook een assortiment Echte Italiaanse Design Tassen. Alle tassen die wij aanbieden zijn gemaakt van Echt Leer, met natuurlijke producten gelooid en gekleurd. Geproduceerd in Italië. Italiaanser kan het niet. En ...... kwaliteit voor betaalbare prijzen.

Veel plezier met shoppen bij Omega Deals.



Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten