9 okt. 2013

The Italian Connection

  No comments    
Connecties zijn belangrijk in het leven. Er waait een nieuwe wind door Rome en daarmee ook door de mode. Het is al langer bekend dat de kledingkeuze van de Paus (mede) van invloed is op de ontwerpen van Italiaanse mode-ontwerpers. De vorige Paus, Benedictus, droeg vaak luxueuze kleding die rijk versierd was. Daarnaast droeg hij (bijna) altijd rode schoenen van het merk Prada.
De huidige Paus, Franciscus, is eigenlijk het tegenovergestelde van zijn voorganger. Hij kiest, net als Franciscus van Assisi, voor eenvoud. Als het ware terug naar de basis. Ingetogen, bijna sober. En dat dit invloed heeft op de huidige ontwerpers, is niet te ontkennen. Modehuizen als Fendi en Dolce & Gabbana hebben ervoor gekozen om met een ietwat ingetogen en bijna sobere collectie te komen. En zo ziet u dat er een connectie is tussen de Kerk en de (Italiaanse) mode van vandaag.

Omega Deals heeft een prachtige collectie Italiaanse tassen. De collectie heeft wel de eenvoudige uitstraling, maar het is zeker niet saai of sober. De uitstraling is meer eigentijds en bijna tijdloos. We hebben diverse modellen, in diverse modieuze kleuren. En zo is er voor elk wat wils.
Onze Italiaanse tassen kenmerken zich vooral door de kwaliteit van het echte leer en de solide constructie, welke u mag verwachten van echte, Italiaanse tassen. Het leer is gelooid met natuurlijke middelen, waarna het is opgerekt en soms gepolijst. De kleuren zijn verkregen door natuurlijke kleurstoffen. Hiermee probeert de Italiaanse leerindustrie het milieu zo min mogelijk te belasten. Een bewuste keuze voor duurzame productie. En dat is wat de (mode)bewuste vrouw van nu ook mag verwachten.

Fijn om cadeau te geven, maar zeker ook zeer fijn en comfortabel om zelf te dragen.

Benvenuti a www.omegadeals.nl

Lederen handtas €59,50

Dokterstas vanaf €124,95

Lederen handtas €59,50

Lederen handtas €59,50

Lederen handtas €59,50

Lederen handtas €54,95

Leonora lederen handtas €28,95

Lederen handtas Python € 82,16

Lederen pochette handtas € 36,95

Lederen envelop bag € 39,08

Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten