16 okt 2013

Mulberry inspired tassen bij omegadeals.nl

  No comments    


De tas werd al in 2002 uitgebracht als onderdeel van Mulberry’s samenwerking met het (inmiddels opgeheven) merk Luella. De tas werd  al snel een favoriet bij celebs.
Gisele Bündchen liep voor Mulberry in 2001 op de catwalks om de tas te introduceren. De tas werd naar haar vernoemd.
Omega Deals heeft  een Mulberry Luella's Gisele inspired tas in haar collectie, de tas is gemaakt van hoge kwaliteit leer en is verkrijgbaar in zwart en bruin voor € 99,00.



De Mulberry Del Rey is geïnspireerd door singer/songwriter Lana Del Rey. De tas heeft de  klassieke styling van Mulberry.
De Mulberry Del Rey inspired tassen van  Omega Deals zijn gemaakt van hoge kwaliteit leer, afgewerkt met goudkleurig, metalen accessoires.De tassen zijn in twee kleuren verkrijgbaar zwart en wijnrood; al voor € 89,95.


De lederen Mulberry Bayswater inspired tas is een absolute klassieker. Het is een echte must have! Een elegante tas die gedragen kan worden bij elke outfit, voor elke gelegenheid. Waarschijnlijk een van de meest populaire en bekende tassen die er zijn.
Deze tas straalt klasse en stijl uit, perfect om naar het werk te dragen, uit voor koffie met vrienden of gewoon een dagje shoppen. Het is echt een 'alle gelegenheden tas' en heeft genoeg ruimte om al uw benodigdheden en meer te dragen.
Deze IT-Bag is in onze webshop verkrijgbaar in zwart, wijnrood, blauw en bruin
voor maar  € 94,95




De Mulberry Willow inspired  tas is voor ons Dé IT-Bag van 2013. Deze lederen handtas is praktisch en stijlvol gecombineerd in perfecte harmonie. In een bijzondere, tweedelige uitvoering; op de voorkant van de tas is een clutch aangebracht.
De tas is afgewerkt met glanzend, goudkleurig metaal, heeft een ritssluiting boven en een afneembare, verstelbare schouderriem. Gespot op Kate Moss en Oprah Winfrey. Uiteraard bij ons verkrijgbaar in donker groen, zwart, bruin, blauw en wijnrood voor € 99,95.




Het is een kruising tussen de Mulberry Bayswater en de Mulberry heren aktetas. Hierbij zijn vrouwelijkheid en mannelijkheid moeiteloos gemengd, zoals Alexa Chung deze tas combineert in haar alledaagse stijl. Het resultaat is een tas die is net zo moeiteloos cool en stijlvol is als het meisje naar wie het is vernoemd! Alexa is een grote fan van deze tas. Ze wordt vaak gespot met deze bruin, lederen schoudertas.
Deze klassieke tas is in onze webshop verkrijgbaar in bruin, zwart en beige voor maar  € 85,00.





Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten