18 dec. 2013

Marc Jacobs Inspired

  No comments    

Marc Jacobs is een bekende, getalenteerde Amerikaanse modeontwerper. In 1984 ging hij samenwerken met Robert Duffy, een creatieve samenwerking vormend onder de naam Jacobs Duffy Inc. Hij werd bekend in de modewereld toen hij in 1988 samen met Duffy voor Perry Ellis ging werken en in 1993 een "grunge" collectie voor het modehuis ontwierp, wat overigens resulteerde in een onmiddellijk ontslag.
In 1986 bracht hij zijn eerste collectie uit onder zijn eigen naam. Ondertussen is daar ook de jongere lijn Marc by Marc Jacobs bij gekomen. Marc Jacobs is sinds 1997 artistic director van Louis Vuitton, waarvoor hij de eerste prêt-à-porter lijn tekende.

Marc Jacobs is een begrip geworden in de modewereld. Marc Jacobs inspireert. En net zoals hij inspireert voor Louis Vuitton, voor zichzelf en voor de modebewuste vrouw van nu, zo kun jij je laten inspireren door ons.

Omega Deals heeft een Marc Jacobs inspired handtas in haar collectie. De zwarte, lederen tas heeft een bowling bag silhouet met goudkleurige metalen details. 
Zwart past overal bij en leer gaat heel lang mee! Investeer in dit prachtige, klassieke design en geniet van de uitstraling. Maak verschillende stijlen en looks af met deze IT Bag. Combineer hem met een pak en hoge hakken voor een zakelijke look of casual met een spijkerbroek en laarzen. Maak een statement, geïnspireerd door Marc Jacobs. Draag deze mooie tas en geniet.
0 reacties:

Een reactie posten