2 jan. 2014

Fendi 2Jours inspired

  No comments    


De Fendi 2Jours is een elegante IT Bag, die werd gespot op menige celebrities en fashionista's als Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Jennifer Garner, Reese Witherspoon en Jessica Biel. Deze IT Bag lijkt een beetje op de razend populaire Prada Saffiano Tote (de look-a-like is ook bij ons verkrijgbaar), de Fendi 2Jours is van de 2012  herfst collectie.
Fendi 2Jours is de langverwachte IT Bag van Fendi. Sinds de Baguette, Spy en Peecaboo. Sinds 2000, werd er geen IT-Bag door het merk uitgebracht.
De Fendi 2Jours is een perfecte mix van stijl en functie, het is eenvoudig te zien waarom dit tijdloze ontwerp is uitgegroeid tot een snelle hype onder beroemdheden.
Het is een zeer mooie tas, en kan bijna zonder twijfel met alles in je garderobe gecombineerd worden.

Wil je ook het luxe en glamoureuze gevoel van de Fendi 2Jours ervaren en even goed al je rekeningen op tijd kunnen betalen? Dan heb ik goede nieuws voor je.
Omega Deals heeft een Fendi 2Jours look-a-like in croco stijl.
De Fendi 2Jours inspired is met perfectie ontworpen, gemaakt van hoge kwaliteit leer. De klassieke design gecombineerd met een modern tintje maakt deze tas een  tijdloze IT Bag. Gegarandeerd dat deze al snel je favoriet zal zijn. De Fendi 2Jours inspired is voorzien van een gladde, gestructureerde vorm met eenvoudige, elegante en stijlvolle metalen details. De Fendi2Jours inspired van Omegadeals.nl is veelzijdig, onvergetelijk, en stevig.

Klik hier om de Fendi 2Jours inpired online te bestellen0 reacties:

Een reactie posten