11 feb. 2014

Hermes Kelly Bag

  No comments    


De Hermes Kelly bag werd voor het eerst ontworpen in 1935. Op dat moment was Hermes gericht op de productie van paardrijd-accessoires en de nieuwe tas was bedoeld om een ​​zadel, laarzen en andere noodzakelijke items te houden. Naarmate de tijd  verstreek werd de tas omgetoverd tot een elegante modeaccessoire. De tas werd een deel van de mode geschiedenis in 1956 toen prinses Grace Kelly van Monaco, haar Hermes Sac à dépêches als schild gebruikte om haar zwangere buik te beschermen tegen de paparazzi. Op dat moment was het nog niet officieel aangekondigd.
De foto's  gingen de hele wereld over en belandden op de cover van Life magazine. Het publiek noemde het de Kelly tas, en het werd enorm populair. Vrouwen gingen naar Hermes en vroegen naar de Kelly tas. Zelfs Hermes gaf de tas ook de naam Kelly. Op de tentoonstelling Grace Kelly, prinses en stijlicoon, werd de tas ook tentoon gesteld.
.


Tot op de dag van vandaag is deze rechthoekige tas met metalen draaislotje nog steeds populair en word dagelijkse gespot op menige celebs. Omega Deals heeft een elegante look a like van de Hermes Kelly bag. De Hermes Kelly inspired van Omega Deals is gemaakt van hoge kwaliteit leer,verkrijgbaar in zwart, oranje, grijs en roze.
Ben je op zoek naar een tijdloze iconische tas, bestel hem op omegadeals.nl
0 reacties:

Een reactie posten