5 feb 2014

Proenza Schouler inspired

  No comments    

Het Proenza Schouler modehuis is een sprookje van twee jonge mannen Jack McCollough en Lazaro Hernandez. De twee ontwerpers hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie aan de Parsons School of Design, ze gingen samenwerken aan hun afstudeerscriptie, die uiteindelijk hun eerste collectie als Proenza Schouler is geworden. De collectie werd in zijn geheel gekocht door Barneys New York. Proenza Schouler is vernoemd na hun moeders meisjesnaam.

De Proenza Schouler PS1 tas heeft een sterke naam voor zichzelf gemaakt. Met een grote aanhang, het ontwerp blijft fashionistas wereldwijd verleiden. Het design van deze tas is zo populair dat de ontwerpers alleen de kleuren en materialen veranderen. De Proenza Schouler schoudertas is comfortabel en moeiteloos chique. De Proenza Schouler PS1 is de must-have schoudertas voor fashionistas. Helaas met een prijskaartje van maar liefst $ 1,995 is deze schoudertas ver boven budget voor de meest van ons.


Wil je ook deze it bag bezitten? Omega Deals maakt het mogelijk voor je. De Proenza Schouler inspired schoudertas van Omega Deals is een van de beste look-a-likes gemaakt van echt leer. De tas heeft een handgreep boven, een afneembare, verstelbare schouderriem en een klep sluiting met twist-lock. Op de achterkant een vak met rits. Binnenin bekleed met zachte stof, achterwand met rits en multifunctionele open vakken. Deze lederen schoudertas is zo populair dat we hem nauwelijks op voorraad kunnen houden. Menig celebrity wordt er mee gespot en iedere fashionista wil er minstens één hebben. Bestel nu online je  ProenzaSchouler inspired tas, deze schoudertas is in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar.














0 reacties:

Een reactie posten