16 apr. 2014

Carbotti Handbags

  No comments    De Carbotti handtassenfabriek werd opgericht in Martina Franca ( Italië ) rond 1950 als fabrikant van hoogwaardige lederen dames handtassen. Elk product is ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met het beste van de traditionele Italiaanse stijl en perfectie !
Carbotti  is uitgegroeid tot één van de meest gewilde Italiaanse merklabels van hoogwaardige kwalitatieve damestassen. De tassen van Carbotti zijn ook bekend als timeless handbags.
De belangrijkste onderscheidende kenmerken van Carbotti 's handtassen is de ongeëvenaarde kwaliteit, het vakmanschap en de mooie materialen. Een ander opmerkelijk punt is de pure Italiaanse stijl van ontwerpen, met klassieke en moderne modellen. Alle producten zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en het allerbeste leer.
Alle damestassen van Carbotti zijn voorzien van het “We Love Italian Bags” label. Deze garantie is afgegeven door AIMPES, the Italian Leather Handbags Manufacturer Association. Dit label garandeert dat iedere tas van Carbotti ook daadwerkelijk in Italië is vervaardigd uit hoogwaardig Italiaans leer en uitsluitend door bekwame vakmensen.
Omega Deals heeft binnenkort de Carbotti handtassen in haar collectie. Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


0 reacties:

Een reactie posten