30 apr. 2014

Dé Chanel Flap Bag inspired voor Moederdag

  No comments    Binnenkort is het weer Moederdag. Dit is, zoals je wellicht weet, de dag waarop we het moederschap eren. Het eren van moeders is al een oude traditie dat helemaal terug stamt vanuit Griekenland, waar Cybele of Rhea, de Moeder der goden, werd geëerd [1].

Tegenwoordig staat Moederdag in het teken van onze moeders de gehele de dag te verwennen, wat voor wat mij betreft eigenlijk wel elke dag mag gebeuren. Ter ere van Moederdag hebben wij, bij Omega Deals, een geheel nieuwe collectie Chanel inspired Flap Bags toegevoegd.
De Chanel Flap bag, officieel bekend als Chanel 2.55, heeft op zichzelf een geschiedenis die, in tassen jaren, bijna net zo oud is als Moederdag. Deze tas is ontworpen door Coco Chanel in 1955 en de tas heeft zelfs zijn eigen Wikipedia pagina. De Chanel Flap bag is een iconische tas, wat deze tas het perfecte Moederdag cadeau maakt. Alleen ben je er zo gauw tussen € 2000 - € 4000 voor kwijt.
Omdat ons motto bij Omega Deals is dat iedereen recht heeft op quality fashion, hebben wij een alternatief voor je, die veel vriendelijker is voor je portemonnee. Je zou er zelfs eentje voor jezelf kunnen kopen. De Omega Deals collectie Flap Bag schoudertassen zijn klassiek, tijdloos en gemaakt van hoogwaardig leer en in diverse kleuren verkrijgbaar.


Je Moederdag cadeau koop online bij www.omegadeals.nl

Omega Deals Treat yourself to quality fashion” 


0 reacties:

Een reactie posten