22 apr 2015

  No comments    
Het is eindelijk lente en het wordt weer eens tijd om volop te genieten van de zon. En wat verwelkomt de lente meer dan een hele dag buiten zijn, met een drankje en vrienden met leuke muziek op de achtergrond. Omega Deals heeft een lijst van de leukste festivals voor je op een rijtje gezet die plaatst vinden in onze hoofdstad. 


Kingsday festival

Het festival vindt plaats op 27 april in het Olymisch Stadion in Amsterdam.  Artiesten zoals; Knife, Yellow Claw, Kygo en Girls Love DJs zijn bevestigd voor het evenement. Dus het wordt gegarandeerd genieten.

Ga, want

Het is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Het evenement heeft 3 main stages en het wordt gehouden in het legendarische Olympisch Stadion.

Go-to-look


Meer info over kaartverkoop en een compleet artiest lijst vind je hier: http://kingsdayfestival.nl/



The Flying Dutch festival

Op zaterdag 30 mei zal in onder andere het Olympisch Stadion in Amsterdam The Flying Dutch festival plaatsvinden. De crème de la crème van Nederlandse DJ’s zullen op dit festival naar drie verschillende locaties vliegen. Namelijk; Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Artiesten zoals; Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Sunnery James en Ryan Marciano hebben bevestigd aanwezig te zijn.

Ga, want

De top 10 DJ’s van Nederland, ofwel de wereld, zullen met een helikopter van locatie naar locatie vliegen. Het idee om de DJ’s over 3 verschillende locaties te laten vliegen is een unieke concept.

Go-to-look 


Meer info over kaartverkoop en een complete artiestenlijst vind je hier: http://theflyingdutch.com/
  


Amsterdam Open Air

Het festival vindt plaats op 6 en 7 juni in het Gaasperpark te Amsterdam. Dit is een twee dagen durend festival met als hoofdingrediënt de zon. De line up bestaat onder andere uit: DJ Rush, Sam Paganini, Dustin Zahn, The Flexican & Sef.

Ga, want

Je kunt twee dagen volop genieten van het mooie park, de zon, eten, cultuur en natuurlijk de beste vibes. Je hebt alleen nog maar een tent nodig.

Go-to-look


Meer info over kaartverkoop en een compleet artiest lijst vind je hier: http://amsterdamopenair.nl/2015/


Tiktak Eclectic Festival

Op donderdag 18 juli in het Are park te Amsterdam zal het Tiktak festival plaatsvinden. Tiktak is één van de grootste eclectische dance festivals van Nederland. De line up bestaat onder andere uit: The Flexican, Dirtcaps, Steve Aoki en Dyna. Dit is echter nog niet bevestigd, dus houdt de onderstaande website goed in de gaten.

Ga, want

Als je een grote liefhebber bent van elektrische dance, dan is dit festival echt een must. Het wordt zoals vorig jaar weer gegarandeerd een spektakel.

Go-to-look


Meer info over kaartverkoop en een complete artiestenlijst vind je hier: http://www.tiktakfestival.com/
  


Appelsap Fresh Music Festival

Het festival vindt plaats op 8 augustus in het Flevopark in Amsterdam. Op Appelsap is er voor ieder wat wils. Van Hip-hop, Soul, R&B, tot progressieve elektronische muziek. De line up bestaat onder andere uit: De jeugd van tegenwoordig, Zwart licht, Typhoon, Kendrick Lamar en French Montana.

Ga want

Het festival bestaat al 14 jaar en brengt wereldklasse en lokaal talent bij elkaar.

Go-to-look

 

Meer info over kaartverkoop en een compleet artiest lijst vind je hier: http://appelsap.net/festival/


Wat zijn jou favoriete festivals? Laat een berichtje achter. 


0 reacties:

Een reactie posten