15 apr 2015

Vierde editie fabulous women

  No comments    

Op 9 mei 2015 zal de vierde editie van Fabulous Women plaats vinden in de Grote kerk in Den Haag. De vorige edities waren een groot succes. Deze vierde editie is op Moederdag. Dus een fijn cadeau voor je moeder, tante, oma of vriendin. Omdat Omega Deals ook een stand heeft tijdens dit fabulous evenement geven wij een paar kaartjes weg.
Tijdens het Fabulous Women event kun je volop genieten op het gebied van Fashion, Lifestyle, Beauty en Culinair. Laat je verrassen door spectaculaire shows, inspirerende workshops en modeshows. Je zelf verwennen met een beautybehandeling. Inspiratie opdoen voor je interieur.  Daarnaast kun je volop shoppen met hoge kortingen. In de stand van Omega Deals kun je onze bestesellers zoals chanel inspired,birkin inspired en celine inspired tassen met hoge kortingen kopen.

Fabulous Women vind dit jaar plaats op 9 mei 2015 voor Moederdag. Er zijn veel fabulous cadeaus te vinden met leuke kortingen én het is natuurlijk een super leuk dagje om je moeder mee naar toe te nemen of een heerlijk dagje uit voor jou en je vriendinnen!

Hoe kun je kaartjes winnen voor dit Fabulous Women event?
Like de pagina van Omega Deals op facebook of volg ons op Instagram
Tag de persoon die je wilt meenemen.
Op 20 mei 2015 maken wij de winnaars bekend


Fabulous Women 2015
Zaterdag 9 april 2015 van 11.00 – 18.00 uur in de GROTE KERK van DEN HAAG




0 reacties:

Een reactie posten