6 nov. 2013

Louis Vuitton, een droom van een luxe handtas.

  No comments    Louis Vuitton Malletier, meestal afgekort tot Louis Vuitton, is een Frans merk dat koffers, tassen, accessoires en kleding vervaardigt en opgericht is in 1854 toen een ambachtsman zich in Parijs ging specialiseren in het maken van koffers, handtassen en accessoires. In 1896 introduceerde Louis Vuitton het thans nog steeds legendarische monogram. De letters L en V zijn oorspronkelijk ineengestrengeld tegen een donkerbruine achtergrond.

Al van jongs af aan ben ik gecharmeerd en geobsedeerd en een grote fan van de Louis Vuitton handtassen. Maar een tas van Louis Voutton is niet voor iedereen weg gelegen. Op mijn 22 ste gaf mijn lieve man me het beste fashion cadeautje van mijn leven, een Louis Vuitton handtas. Ik ben nu 29 en ik denk dat ik in de afgelopen 7 jaren een paar keer de LV tas heb gedragen. Ik ben zo zuinig op mijn Louis want met een zo duur prijskaartje, wist ik al gauw dat dit niet alleen mijn eerste LV handtas was, maar voorlopig ook mijn laatste.

Heb jij ook passie voor de Louis Vuitton tassen, maar je kunt het niet kopen wegens het dure prijskaartje. Stop maar met dromen want ik heb goed nieuws voor je. ''Fake it until you make it''. Omega Deals heeft een elegante Louis Vuitton look-a-like in haar collectie opgenomen. De SC handtas van Omega Deals is geïnspireerd op de Louis Vuitton SC Satchel Bag, die Sofia Coppola ontwierp voor Louis Vuitton.
De tas is mooi, eenvoudig en moeiteloos glamoureuze. Gemaakt van hoge kwaliteit leer. Verkrijgbaar in rood, wit en zwart.


Olivia Palermo demonstreert haar liefde voor de rode Louis Vuitton SC Satchel Bag.


Shop the look-Olivia Palermo
 


Celebs zijn dol op de Louis Vuitton SC Satchel BagLeren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten