17 jun. 2014

Project Mindy met Omega Deals

  No comments    

The Mindy Project is een Amerikaanse romantische comedy serie dat voor het eerst in première ging in september 2012. In Nederland kun je de serie volgen op Fox Life. De serie is bedacht en mede geproduceerd door Mindy Kaling, o.a. bekend van “the office”. Mindy is tevens ook de hoofdrol speelster van The Mindy project. 


De serie volgt gynaecoloog Mindy Lahiri (Mindy Kaling) in haar dagelijkste strijd om haar werk en privé leven in balans te houden. De serie vindt plaats in de mode hoofdstad New York, waar Mindy en haar collega’s een privé praktijk runnen. Ondanks een succesvolle carrière heeft Mindy nog veel moeite om haar privé leven op orde te krijgen. Dus beslist Mindy het roer om te gooien  en meer te gaan sporten, daten en minder geld uit te geven. Dit allemaal om de perfecte partner te vinden.
  
 QUILTED LEDEREN SCHOUDERTAS ZWART
Tijdens het (marathon) kijken van The Mindy project is mij iets opgevallen. Mindy moet wellicht nog veel leren wanneer het komt tot het mannelijke geslacht, maar haar keuzes in outfits en tassen behoren tot een professioneel niveau. Aflevering na aflevering loopt ze rond met  collecties Chanel schoudertassen, Birkin tassen en Céline handtassen  van verschillende kleuren en maten.

Om zo’n collectie op te bouwen net als die van Mindy, moet je bijna wel een fortuin uitgeven.  Maar is onze motto bij Omega Deals niet voor niets dat iedereen recht heeft op quality fashion. Je kunt de Mindy look nu bij Omega Deals shoppen die veel vriendelijker is voor je portemonnee.


 Birkin inspired bags


 Birkin inspired
In onze online shop vind je Mindy inspired tassen; van klassieke schoudertassen tot tijdloze it bags gemaakt van hoogwaardig leer en in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook vind je in de categorie Deals mega kortingen zoals de Birkin inspired cognac leren handtas, één van Mindy’s  favorieten, nu met 40% korting.

De Mindy look shop je nu bij Omega Deals

0 reacties:

Een reactie posten