4 jun. 2014

Zomer bruiloft mode accessoires

  No comments    


Het bruiloft seizoen is weer aangebroken. Bruiloften brengen een hele reeks aan dilemma’s voor je garderobe met zich mee. De overweldigende vraag is altijd: ”wat ga ik dragen?"  Dit is vooral lastig als je meerdere bruiloften moet bijwonen en een beperkt budget hebt. Het antwoord is heel simpel. Accessorize je outfit met prachtige statement tassen, sieraden, sjaals, en andere accessoires, om iedere keer een compleet andere look te creëren. Het pluspunt om jezelf zo te stijlen, is dat als je zelfs iemand tegenkomt met dezelfde outfit, jij er toch heel anders uit zal zien. Dit is ook perfect als je een bruidsmeisje bent, en dezelfde outfit met verschillende bruidsmeisjes moet delen. Met accessoires kun je een persoonlijke touch aan je outfit brengen. Zo spring je eruit!

Hier zijn een aantal favoriete accessoires van Omegadeals.nl. Perfect voor de zomer bruiloften.
Een clutch is een geweldige manier om kleur toe te voegen aan je outfit in een eenvoudige maar toch doeltreffende methode. Vooral als je van felle kleuren houdt. Als je outfit in felle kleuren is of voorzien van een patroon, raden wij jou aan een neutrale clutch te dragen. Probeer ook niet alle accessoires in één kleur op je outfit te matchen, want het is heel lastig om de exacte kleuren te vinden. Het is veel effectiever om contrasterende kleuren te kiezen.


Met sieraden  kun je in een handomdraai je hele outfit een complete look geven.  Je kunt er voor kiezen om een bijpassende sieraden set of zelfs kettingen, armbandjes en oorbellen samen te mixen. Heb je een outfit met drukke printjes, dan kun beter je sieraden tot een minimum houden.


Met een Pashmina sjaal kun je op een eenvoudige manier je outfit een elegante look geven. Deze sjaals zijn ideaal voor buiten bruiloften. Zo hou je jezelf, op een chique manier, lekker warm. Onze Pashmina sjaals zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten