25 jun. 2014

Business tas

  No comments    

De business tas is niet bij uitstek alleen maar voor mannen. Ook de moderne, zakenvrouw maakt gebruik van een business tas De huidige business tassen zijn elegant en praktisch, maar daarnaast ook vaak uni-sex en tijdloos.
Comfort, multi -functionaliteit en degelijkheid zijn de eerste vereisten voor een business tas. Het materiaal , waarmee de tassen zijn gemaakt, zijn daarbij van cruciaal belang.
Omega Deals verkoopt business tassen van hoogwaardig, Italiaans leer. Soepel- en comfortabel, maar tegelijkertijd sterk en duurzaam. Een business tas moet tenslotte een flink aantal jaren meegaan, waarbij de tas intensief wordt gebruikt.De uitstraling van de business tas is van groot belang. Een business tas straalt de persoonlijkheid van de drager uit. En omdat iedere persoonlijkheid weer anders is, heeft Omega Deals een uitgebreid, zeg maar uitgekiend, assortiment. Van (eenvoudige) aktetas tot laptoptas en ‘echte’ zakentasEen business tas is geen normale aankoop, een business tas is een investering. Maar voordat je deze investering doet, is het goed te inventariseren wat je bij je wilt dragen in de tas. Daarbij denken we aan alles van laptop tot paperclip. Veel papieren en geen laptop? Dan zouden wij voor de ‘normale’ aktetas gaan. Wel een laptop, maar weinig papieren, kies dan voor de laptoptas. Maar wil je het allemaal meenemen, inclusief accessoires zoals mobiele telefoon, calculator, visitekaartjes, pennen, etc., etc., dan gaan we voor de ECHTE BUSINESS TAS.
Omega Deals: Kwaliteit voor professionals. 

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 


0 reacties:

Een reactie posten