20 aug 2014

Back to business

  No comments    
De meeste vakanties zitten er weer op. Kids weer naar school, de caravan op stal en het is weer business as usual. En net als je weer van plan bent om naar je werk te gaan, realiseer je je dat je business tas eigenlijk aan vervanging toe is. Door al het heen en weer gesleep door de jaren heen, is het beste er wel een beetje van af. Een mooi moment om eens om je heen te kijken waar je op dit moment een mooie, degelijke tas kunt kopen. Je wilt voor echt leer gaan. Echt Italiaans leer in dit geval. Je denkt aan het keurmerk voor “echt leer”; in het Italiaans “vera pelle”. Echt leer geeft je een klassieke uitstraling, eigenlijk een beetje stoer. Maar je tas moet ook functioneel zijn.


Heb je niet veel om dagelijks mee te nemen, dan zou je kunnen kiezen voor een mooie heren schoudertas. Heb je wat meer mee te nemen, zoals bijvoorbeeld een laptop en wat papieren, dan zou je voor een mooie laptoptas kunnen gaan. Voor degene die meer van dit al bij zich draagt, bijvoorbeeld een aparte agenda, calculator, schrijfmap, brochures, pennen, mobiele telefoon of tablet, zou zeker moeten kiezen voor een stoere business tas.

Vroeger als een vrouw op zoek was naar de perfecte business tas, draaide het meestal om drie woorden: conservatief, praktisch en zwart. Een zwarte tas is zeker onmisbaar in je garderobe, maar het wilt niet zeggen dat je alleen maar zwart moet dragen. Conservatisme is niet aan de orde van de dag en de uitvoerbaarheid hoeft niet saai of stijlloos te zijn. Heldere kleuren en prints zijn nu opgenomen in de perfecte business tas. In ons collectie damestassen vind je nieuwe trends en tijdloze stijlen  om je werkdag stijlvol te maken.


Een business tas in echt Italiaans leer, is geen goedkope aankoop. Het is een investering. Maar aan die investering zal je jarenlang plezier beleven. En zakelijk gezien is het een soort visitekaartje. Want wie met zo’n mooie klassieke business tas binnenstapt, maakt meteen indruk op zijn / haar business- of gesprekspartner. Ook de directe collega’s zullen zich afvragen waarom zij zelf niet zo goed voor de dag komen.
Kort gezegd: Het is weer back to business, maar wel met zo’n mooie business tas van Omega Deals.


0 reacties:

Een reactie posten