13 aug 2014

De festival look van Appelsap

  No comments    
Men zegt weliswaar dat Parijs, Milan en New York de modehoofdsteden zijn van de wereld. Maar zover hoef je niet te zoeken voor  inspiratie. In onze mooie hoofdstad  tref je de allernieuwste looks, beste accessoires en de meeste unieke stijlen aan.


De Omega Deals Girls waren vorig week zondag aanwezig bij de hiphop festival Appelsap in Oosterpark. Zij waren zeer onder de indruk van de originaliteit van onze mede fashionista's. Zoveel zelfs, dat ze zich bijna schuldig voelden om de explosie van creativiteit niet met jou te delen.

Vaak hoort er bij een festival de hele dag rond lopen , staan en vooral dansen. Velen van ons grijpen dan ook meteen naar de meest comfortabele kleren en schoenen. Wat de stijl van de mensen tijdens Appelsap vooral communiceerde was dat comfortabel absoluut niet saai hoeft te zijn.  

Tijdens het festival trof je veel back-to-basic looks aan. Bijvoorbeeld de classic  korte spijkerbroek gedragen met een witte krop top, wayfarer zonnebril, een kleine schoudertas en afgewerkt met een statement ketting.  Ook experimenteerden veel mensen met kleuren en printen.  We kwamen een dame tegen met een polka dot pak en een andere geheel gestileerd in een pak met een Afrikaanse print. 



De heren gingen over het algemeen voor de relaxte look. Ze combineerden vaak een zwart of  wit kledingstuk met een spijkerbroek. Wat helemaal opviel bij de mannen was de stijl van de kapsels en baarden.  Van kort haar tot volle baarden, alles was goed onderhouden en 'en vogue'.

Er waren zonder uitzondering  twee showstoppers op het festival: de geruite  shirt en de zonnebril. Je kwam ze in alle vormen, kleuren en maten tegen.  De geruite shirts waren groot en los en veel van de festivalgangers droegen het vastgeknoopt op de heup, a-la jaren 90. Voor de zonnebrillen gold hoe gekker hoe leuker. Deze twee items mogen dus absoluut niet ontbreken in je kledingkast.

Om je verder een handje te helpen tref je alle accessoires, om je festival look compleet te maken, aan bij Omega Deals. Hiervoor hoef je dus ook weer niet ver te zoeken. 




0 reacties:

Een reactie posten