16 okt 2014

Fashion trends najaar 2014

  No comments    

Na Parijs fashion week eind september is fashion week 2014 nu achter de rug. Er waren heel veel nieuwe trends te spotten maar ook veel fashion statements die een comeback makten. Of tenminste dat probeerde ze. Bij Omega Deals is er een kort overzicht gemaakt van afgelopen fashion week trends.

En wij vroegen ons af: do you love it or hate it?

Oversized
Bij de kledingstukken  was er een duidelijke trend te spotten;  the bigger the better!  Niet getailleerde jassen,  traploze jurken en wijde broeken.  Deze trend loven maar met mate! Loven omdat het een reden is om voortaan de kledingkast van je broer, vriend en vader te plunderen.  Draag bijvoorbeeld een spijkerbroek van je vriend gecombineerd met de geruite shirt van je broer.  Maar pas op bij deze trend, draag niet van top tot teen wijde kleren. Over het algemeen maken wijde kleren je groter dan je bent. Creëer balans door een wijde pantalon te dragen met een strak shirt.

Back to work
De business look is helemaal hot. Wellicht was deze look geïnspireerd door succesvolle series zoals Suits en Scandal. Er waren verschillende variaties op deze look te spotten. Van een driedelig broekpak tot een kokerrok gedragen met een oversized wollen trui. Wij loven deze look, er is voor ieder wat wils. Hou je van strak en serieus, of is je stijl sexy en classy, keuze genoeg.


Stoere schoenen
Op de catwalk waren de schoenen stoer. Dikke hakken , open veters gedragen met dikke sokken.  Wij loven deze trend.  De voordeel van dikke schoenen is dat ze over het algemeen onwijs comfortabel zijn, zelfs met hoge haken.  Deze schoenen passen mooi bij jeans en korte rokken.





0 reacties:

Een reactie posten