26 nov 2014

LYDC tassen en portemonnees

  No comments    

LYDC staat voor  London Young Design Connection. Opgericht in 2005 in Covent Garden, Londen. LYDC is uitgegroeid tot een van de meest opvallende en vernieuwende modemerken in het Verenigd Koninkrijk. Een pionier op het gebied van de hedendaagse mode designs. Het merk onderscheidt zich door hoge kwaliteit materialen te combineren met prachtige designs. Door Klassieke vormen een moderne twist te geven verbindt het merk je in zijn designs met de moderne, romantische en kosmopolitische Londense levensstijl.

Door het fuseren van mooie materialen met een charmante vintage detaillering zijn de LYDC tassen en portemonnees functioneel en vrouwelijk, tijdloos eenvoudig met klassieke elegantie. LYDC is een merk dat uitzonderlijke kwaliteit voor de veeleisende fashionvolger biedt. Met een tas van LYDC ben je altijd on-trend en fashionable.

Ben je op zoek naar een trendy en  betaalbare tas van een topmerk, dan is een LYDC tas de perfecte keuze. Omega Deals heeft een mooie collectie van LYDC tassen en portemonnees. De LYDC tassen en portemonnees zijn ook prefecte Sinterklaascadeaus. De tassen en portemonnees zijn in verschillende kleuren en designs leverbaar, dus genoeg keuze voor je Sinterklaascadeau.
Ben je opzoek naar een Sinterklaascadeau?
Bestel dan nú, op tijd, je Sinterklaascadeaus bij Omega Deals en profiteer van 10% korting en gratis verzending.
Gebruik de kortingscode: deals2014 ( geldig t/m 31-12-2014)


0 reacties:

Een reactie posten