3 dec 2014

Feestdagen cadeaus

  No comments    
Het is weer tijd voor familie en vrienden reünie, veel eten en wellicht nog meer drinken. Gezellig in de woonkamer bij elkaar zitten en cadeautjes uitpakken.  Meestal investeren wij heel veel tijd en geld bij het uitzoeken van cadeaus. Je wilt namelijk niet met  de standaard geschenken aankomen; een geurtje, sjaal of cadeaubon.  Dit jaar ben je opzoek naar een leuk, origineel en creatief cadeau.  Wij bij Omega Deals willen je hierbij graag een handje helpen.

                                                                                                     Cadeau voor haar
Cadeaus kopen voor vrouwen is over het algemeen makkelijker dan cadeaus aanschaffen voor mannen. Al zeg ik het zelf, als vrouw zijnde.  Je kunt kiezen uit sieraden, tassen, accessoires, schoenen, dagje shoppen, make-up, etc. Wat belangrijk is dat je de komende weken goed naar haar luistert. Meestal zal ze jou hints geven en dusdanig naar de juiste richting wijzen.  Weet je het alsnog niet ? Dan kun je bijvoorbeeld een zelf gemaakte cadeaumand maken. Met daarin haar lievelings spullen; een cup cake van Starbucks, wat verzorging producten van Lush of een sieraden set van haar favoriete webshop.  Een cadeau tip; de Omega Deals avondtassen. Deze clutches zijn bestsellers en kunnen meteen gebruikt worden op jullie oud en nieuw feest.


Cadeau voor hem
Zelf heb Ik vaker moeite met het kopen van cadeaus voor de mannen in mijn leven. Meestal helpt het vragen aan vrienden en familie of zij een goed idee hebben. Anders vraag ik rechtstreeks aan de persoon zelf. Vraag hem om een top 5 te maken van wat hij voor sinterklaas of kerst wenst te ontvangen. Veder kies je uit zijn top 5 en heb je voor volgende jaar 4 cadeau mogelijkheden.  Een cadeau tip; de Vera Pelle portemonnees van Omega Deals. Portemonnees zijn een van de belangrijkste accessoires bij mannen.  Let er bij op dat de portemonnee makkelijk in de broek en of jaszak opgeborgen kan worden. 


Je Sinterklaas-cadeau en Kerst-cadeau kun je nu bij Omega Deals bestellen je profiteert direct van 10% korting en gratis verzending. Gebruik de kortingscode: deals2014 ( geldig t/m 31-12-2014)

                                                           OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"

0 reacties:

Een reactie posten