5 nov 2014

Movember Sieraden

  No comments    
Het is weer november, de maand die inmiddels bekend is als Movember . De Movember movement moedigt elke man (MO BRO) aan om snorren te laten groeien tijdens de maand november.  MO BROS geven de gezondheid van mannen letterlijk een nieuw gezicht door tijdens Movember 30 dagen hun snor te laten staan. Movember is meer dan alleen een excuus om een snorrig kunstwerk te laten groeien; het is een kans gesprekken te starten, bewustwording te creëren en geld op te halen. Het gaat over lol maken èn het goede doel steunen; ter ondersteuning van onderzoek naar prostaatkanker en andere vormen van mannelijke kankers.

Terwijl mannen over de hele wereld bezig zijn met hun groeiende snorren, kunnen wij als vrouw (MO SISTA) ook onze steun laten zien, maar dan wel op een modieuze manier.
Hulp nodig bij het kiezen van een snor? Bekijk onze website voor wat Mo-inspiratie. In de sieraden collectie van Omega Deals tref je trendy Movember geïnspireerde mode kettingen en ringen aan. Hiermee maak je als MO SISTA een Movember statement. 
Tijdens de maand november doneren wij € 1,- van elk verkocht sieraad aan de November Foundation.
Een sieraad van Omega deals: Dat zit wel snor.

Ga naar de webshop : http://www.omegadeals.nl/nl

Ga voor meer informatie naar : http://nl.movember.com/get-involved

0 reacties:

Een reactie posten