18 dec 2014

3x kerstoutfit

  No comments    

We hebben een paar leuke feestelijke outfits voor je samengesteld. Bij deze 3x kerstoufit kun je inspiratie opdoen voor een Kerstborrel outfit met collega's,  een Kerstdiner outfit met familie en vrienden en een chique outfit voor een gala Kerstdiner.

Kerstborrel outfit
Voor een Kerstborrel met collega’s heb je een outfit nodig die je makkelijk van business naar party kunt omtoveren. We hebben een leuke outfit voor je samengesteld waar je overdag en ‘s avonds stijlvol mee uitziet. Een zwarte kokerrok, een blouse in Kerstkleuren, enkel-laarsjes, en maak het geheel af met een statement ketting.



Kerstdiner met familie en vrienden
Het meest belangrijke is dat je iets comfortabels draagt, zodat je na een hevig feestelijk maaltijd kunt uitbuiken. De meeste mensen zouden je als tip meegeven om een foute Kerst-trui te dragen, maar wij bij Omega Deals blijven chique en adviseren je om eerder een peplum jurk of top te dragen. Deze kan heel gemakkelijk je volle buikje verbergen. Deze outfit maak je compleet met lange oorbellen.


Chique gala Kerstdiner
Een uitnodiging voor een chique gala Kerstdiner geeft je een excuus om eindelijk die leuke galajurk te kopen, waar je al een tijdje een oogje op had. Misschien vond je hem bijna te duur of je had een schuldgevoel gekregen door het te kopen. Je hebt eindelijk de perfecte gelegenheid om die leuke galajurk te dragen tijdens het komende Kerstdiner. Je kunt zelfs na het diner in je favoriete  galajurk de stad in met je gezelschap. Maak deze outfit af met killer heels en een stijlvolle  clutch.

0 reacties:

Een reactie posten