7 jan 2015

Happy New Year

  No comments    

Lieve lezers en lezeressen,

Allereerst natuurlijk een geweldig nieuw jaar toegewenst. 2015 geeft ons allen weer 365 dagen om er wat moois van te maken, het biedt ons nieuwe kansen en uiteraard hopen wij er samen met jullie een schitterend jaar van te maken.
Nu de feestdagen over zijn is het voor velen van ons weer tijd om aan de slag te gaan, of je nu weer moet gaan werken, naar school moet of allebei. Dit samen met het grijze winter weer kan voor een behoorlijk winterdipje zorgen. Gelukkig heeft Omega Deals hier het perfecte middel tegen, je raadt het al: “SALE”!


De feestdagen kunnen best duur uitvallen en omdat wij begrijpen dat jij 2015 voordelig wilt beginnen,  biedt Omega Deals nu op heel veel artikelen tot 50% korting.  Onder het mom van nieuwsjaar resoluties zeggen wij: “sharing is caring”, dus deel dit geweldig nieuws met al jouw vrienden, familie en uiteraard ook collega’s.


Neem een kijkje op onze webshop en geef jezelf een klein of groot Nieuwjaars cadeautje. Fleur deze grauwe dagen op met een prachtige tas, een heerlijke warme sjaal of een paar sprankelende oorbellen, want wie zegt dat alle glitter en glamour alleen voor kerst en nieuwjaarsdag bedoeld is?  Bovendien is dit ook het perfecte moment om tussen onze nieuwe binnenkomers te neuzen. Want zoals je weet werken wij bij Omega Deals hard om jou altijd te voorzien van het nieuwste op mode trends en het is vanzelfsprekend dat wij dit ook in 2015 zullen doen. 


Begin 2015 met een knaller, en steel de show op school en/of op werk met jou nieuwe it-bag of statement ketting!
Liefs, (het team van)  Omega Deals


OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"

0 reacties:

Een reactie posten