11 mrt 2015

Nieuwe collectie tassen seizoen 2015

  No comments    

Nog maar 11 dagen totdat het officieel weer lente is. Weg met de kou, dikke jassen en warme chocolademelk. Het wordt weer tijd voor picknicks, leuke jurkjes en Frappuccino’s. Voor Omega Deals betekent dit weer tijd voor een frisse en fruitige collectie tassen. In deze collectie tref je verschillende soorten tassen, in verschillende kleuren voor zowel dames als heren, waar je ontzettend vrolijk van wordt.




Onder de Omega Deals collectie merk tassen vind je de color-block bucket tassen. Deze tassen zijn perfect voor uitjes. Denk aan een dagje Amsterdam of gezellig naar Walibi met je vriendinnen groep. De Bella Bucket tassen zijn zeer ruim aan de binnenkant en je kunt ze ook dragen als schoudertas. Je kunt deze tas combineren met een spijkerbroek, je favoriete sneakers en een zonnebril. De Bucket tas past trouwens ook perfect bij een mouwloos jurkje.








Een tas die op mijn wish-list staat voor deze lente is de OD Dames Rugtas met franjes. Gezien de festival look helemaal in is aankomende lente past deze tas er perfect bij.  Wil je de festival look ook rocken? Combineer bloemen printen of grove patronen met lichte en mint kleuren. Must have items voor deze look zijn een floppy hoed, een jumpsuit, franjes en maakt het af met een kimono.

Een nieuwe collectie tassen en mode accessoires gaan natuurlijk ook gepaard  met een ongelofelijke sale bij Omega Deals. De kortingen tijdens de lente sale lopen op tot wel 30%. Check bijvoorbeeld één van de bestsellers: de RABEANCO cosmos Envelope Clutch, waar je nu ruim 50 euro korting op krijgt.



Heb je een niet al te ruim budget voor een nieuwe lente look? Geen probleem, in ons outlet assortiment vind je altijd tassen en mode accessoires voor onder de €35, - .

Welke tas staat er op jou wish list voor lente 2015? Vertel het ons en laat hier een berichtje achter.

0 reacties:

Een reactie posten