4 mrt 2015

MIQUE tassen

  No comments    

Omega Deals heeft een nieuwe collectie van MIQUE tassen. MIQUE is een high-end fashion label, gespecialiseerd in luxe lederwaren, met bijzonder veel aandacht aan kwaliteit, vakmanschap en details. Elk product is zorgvuldig met stijl ontworpen. Het weelderige comfort komt door het gebruik van luxe materialen. Elegantie en kwaliteit zorgen voor een perfecte balans.  Een unieke visie op het beste van elk seizoen is het handelsmerk van MIQUE. MIQUE is ontworpen voor de zelfverzekerde moderne vrouw. MIQUE is het symbool van ultieme luxe.
A touch of chique.



Alle ontwerpen zijn gemaakt met echt, luxueus struisvogel-leer; zeer duurzaam, zacht en flexibel. Alle ontwerpen zijn individueel gecreëerd; ze belichamen een 'modern chic' - klassiek en tijdloos. Elke tas is ontworpen en geïnspireerd door een wereldstad, wat je ook weer terug vindt in de namen van de tassen. Bij het creëren van nieuwe vormen of technologieën worden geen concessies gedaan aan luxe en comfort.



Als je een tas van MIQUE draagt of voelt, dan besef je pas waarom MIQUE garandeert dat je er ook heel veel plezier aan beleeft. Het bezit van een MIQUE tas is als het bezitten van een prachtig stukje kunst.  

Elke MIQUE product wordt geleverd met een certificaat van echtheid.


Geniet ervan als je wordt gezien wanneer je jou MIQUE draagtBestel jouw MIQUE tas online bij omegadeals.nl en geniet van gratis verzending.

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten