7 mei 2014

Celebrity Mom look met Omega Deals It-Bags

  No comments    
Deze week staat Omega Deals in het teken van stijlvolle bekende moeders.Olivia Wilde is het meest bekend van haar rol in de tv-serie House MD als Dokter Remy Hadley en haar rol als Justine Timberlake's moeder in de film In Time. Zij en haar verloofde Jason Sudeikis verwachten hun eerste kind. Haar kleding stijl is meestal laid back en vaak is ze te zien met haar Proenza Schouler schoudertas. Om een Proenza schoudertas aan te schaffen zoals die van Wilde, ben je al ongeveer 1500 euro kwijt. De Omega Deals Proenza Schouler inspired schoudertas is velen malen vriendelijker voor je portemonnee.
Kerry Washington, bekend van haar rollen in de tv-serie Scandal en de film Django Unchained, is twee weken geleden bevallen van een meisje. De kersverse moeder heeft een geweldig gevoel voor stijl en dit bewijst ze zowel op de rode loper, als op TV wanneer ze in haar rol kruipt als can-fix-it-all Olivia Pope.  In Scandal zie je haar vaak rond lopen met haar prachtig Prada tas.


Shop de Kerry Washington look bij Omega Deals nu met 5% korting op de hele collectie.
Sarah Jessica Parker is een icon onder de bekende fashionable moeders. SJP is het meest bekend van haar rol als Carrie Bradshaw in de hit tv-serie Sex and the City. Ook al is de laatste aflevering van de serie al 10 jaar terug, het blijft een onuitputbare bron van inspiratie voor elke fashionista. De privé collectie It-Bags van SJP is overweldigend. Dus laat je inspireren en shop de Sarah Jessica Parker look nu bij Omega Deals.

De celebrity mom look shop je bij www.omegadeals.nl

Omega Deals Treat yourself to quality fashion” 

0 reacties:

Een reactie posten