28 mei 2014

Een kijkje nemen bij de Kardashians

  No comments    

Afgelopen zaterdag was het veelbesproken bruiloft van de nu inmiddels Mr. en Mrs. Kanye West.  Je kan veel zeggen over deze koppel, trendsetters zijn ze wel. Kanye West heeft zijn eigen kledinglijn en Kim Kardashian is mede eigenares van de Dash winkels en de Kardashian Kollection met haar zussen Khloé en Kourtney.


Als je geen vaste kijker bent van de realityserie Keeping Up with the Kardashians dan zouden de twee andere zussen je niet veel zeggen.  Kim is het meest bekend van de trio en vaak inspireert ze fashion lovers met haar kleding en mode accessoires keuzes. Dus hebben we besloten ,bij Omega Deals, om een kijkje naar de andere Kardashians te nemen. Want die hebben, volgens ons dan, ook de fashion gen van hun moeder meegekregen.


Kourtney Kardashian is de oudste zus en Khloé de jongste van de Kardashian zussen. Moeder Kris heeft met haar tweede man Bruce Jenner twee dochters Kylie en Kendall. 


Kourtney is vaak te spoten met haar Céline tas en Khloé wisselt vaak af tussen super grote Itbags tot aan enveloppe clutches. Kourtney’s stijl is meer chique en classy en die van Khloé vaak stoer en sexy.

Kylie en Kendall zijn vaak samen te spoten en de twee meisjes hebben een klerenkast waar we allemaal van dromen. Deze meiden hebben een super gevoel voor mode en bij Omega Deals hebben wij ze op onze must watch lijst gezet. Van Chanel tassen, naar statement ketting tot killer heels en bold oorbellen. De jongste Kardashians (Jenners) zussen dragen het allemaal. 
Kortom bij de Kardashian is voor ieder wils wel inspiratie te halen. Laat het zo toevallig zijn dat je bij Omega Deals de Kardashian look kan shoppen. Je kan bij Omega Deals terecht voor een Céline inspired tas a la Kourtney, of een  stoere ketting net als die van Khloé. Je kunt ook een uitgebreid Hermès inspired collectie gaan opbouwen zoals die van Kim. Dus timmer door aan jou dream closet met de hulp van Omega Deals.

Alle items worden gratis geleverd in Nerderland!
Shop the Kardashian look nu bij Omega Deals


0 reacties:

Een reactie posten