21 mei 2014

Creëer een Armparty met Omega Deals Wrap Armbanden

  No comments    


Als fashion lover heb je waarschijnlijk al van dit fenomeen gehoord; je eigen mini feest creëren door je arm vol te versieren met je favoriete armbanden. Zoals bij elke feest moet je tot het juiste formule komen om er een knal feest van te maken. Dus hebben wij , bij Omega Deals, een paar tips voor je over hoe je dat nou eigenlijk doet. Let’s have a party!

De trendsetter van de armparty moet wel het mode blog “ the Man Repeller” zijn. De fashion blogger vertelt je alles over alle do’s en don ’t’s en hoe je tot het juiste combinatie kan komen voor een perfecte arm feest.  Een armparty gaat niet om alleen maar een paar armbanden op je arm te doen en klaar is kees. De truc is om bijvoorbeeld klein te beginnen en te eindigen met grote statement armbanden of juist achterin veel kleuren te hebben en voorin alleen maar zilver, goud en zwart te gebruiken. Heel fashionland is geïnsereerd geraakt  en je hoeft niet ver te zoeken voor inspiratie. 


Bij Omega Deals vind je in onze collectie van sieraden nu het wrap armband. Een wrap armband is een leren armbandje die je meerdere keren om je pols slaat. Het armbandje kan ongeveer 5 keer om de pols worden gedraaid en kan zelfs als ketting of riem worden gedragen. Deze armbandjes zijn dus ideaal voor het creëren van een arm party look.

Jou wrap armband wordt door Omega Deals gratis bezorgd in Nederland. 
It’s your party; you can shop as much as you want to! 
0 reacties:

Een reactie posten