14 mei 2014

Statement ketting dé trend

  No comments    


Groot is geen compliment in de modewereld, maar als het gaat om de volgende fashion trend, dan geldt het zeker ”hoe groter hoe mooier”.
Simpele en eenvoudige kettingen zijn uit en omvangrijke en verfraaide statement kettingen zijn nu ‘hot’; the real must-haves. Met het aanbod van grote merken als Prada , Louis Vuitton en Valentino zijn de statement kettingen opnieuw uitgevonden. De glamour van de grote merken, welke ooit uitsluitend voorbehouden was aan degenen die het zich konden veroorloven, is nu verleden tijd. Statement kettingen zijn er in alle maten, stijlen, kleuren en in elk budget verkrijgbaar

Er is geen betere manier om te pronken met je persoonlijke modestijl dan met een statement ketting. Het maakt niet uit wat je stijl is: elegant, hippie, chic, klassiek, funky of basic; een statement ketting is een geweldige manier om verschillende modestijlen te combineren tot een geweldige look.Van bekende celebrities tot aan je buurmeisje, steeds meer vrouwen rocken deze trend. Met een grote variatie aan keuze. Van bib-kettingen, gelaagde kettingen, kettingen met stenen, bloemen kettingen, enz… Er is altijd een statement ketting die bij je past.
Bij Omega Deals zijn we dol op sieraden en in het bijzonder op statement kettingen. We hebben een mooi assortiment van statement kettingen, waar je vrolijk van wordt. Bekijk ons assortiment statement kettingen.  Jouw ketting wordt gratis in Nederland bezorgd.
Make your statement !


Shop: Omega Deals

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten