2 jul. 2014

Vakantietijd

  No comments    


Het is weer vakantietijd en wat ga je doen?  Je trekt erop uit en onderneemt culturele of ontspannende tripjes. In binnen- of buitenland. Je gedraagt je als een echte toerist. Bepakt en bezakt, niets mag ontbreken. Het belangrijkste attribuut voor je toeristische onderneming is je vrijetijds reistas. Dat kan een ‘normale’ reistas zijn, maar ook een schoudertas of een rugtas.

De rugtas heeft de laatste jaren een belangrijke plaats ingenomen, waar het gaat om comfort, gemak en uiterlijk. Met een rugtas houd je je handen vrij om te bellen, je GPS te bedienen of een kaart te lezen. Ook is een rugtas makkelijk voor als je er met de fiets op uit trekt. Je hebt ze in veel soorten en maten. Omega Deals biedt je een mooie range aan rugtassen. Gemaakt van het beste Italiaanse leer. Op natuurlijke wijze gelooid en gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. De rugtassen zijn sportief, comfortabel, soepel en sterk. De tassen zijn voorzien van handige vakken voor tal van attributen die je met je mee wilt dragen. De tassen zijn multi-functioneel. Niet alleen voor reizen, maar ook voor sporten en voor naar kantoor, zijn het stuk voor stuk toppers.

Naast rugtassen heeft Omega Deals ook de conventionele reistassen. Ook allemaal gemaakt van het fijnste Italiaanse leer. Ambachtelijk gemaakt voor duurzaam gebruik. De tassen zijn ruim, sterk en comfortabel. Je kunt er dus jarenlang van genieten. Dit zijn geen tassen die je zomaar even koopt. Het is een bewuste keuze als je gaat voor de reistas van Omega Deals. Een investering voor jaren. Dit maakt dat onze reistassen uiteindelijk niet duur zijn, maar wel duurzaam.
Neem een kijkje op de webshop van Omega Deals  en overtuig  jezelf van de kwaliteit en de prachtige uitstraling van al onze vrijetijds tassen. Na aanschaf zul je er nog jarenlang plezier aan beleven. Je vrienden zullen zich afvragen waarom zij nog niet zo’n mooie, comfortabele vrijetijds tas hebben. Dat is pas genieten van een tas.
Wij wensen u een fijne zomer toe. En als u op vakantie gaat, ga dan met zo’n prachtige reistas van Omega Deals.

Veel plezier.


OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"  

0 reacties:

Een reactie posten