9 jul 2014

Clutches en avondtasjes trends zomer 2014

  No comments    

Tassen zijn praktische accessoires voor het veilig opbergen van al je belangrijke spullen. Hoewel een grote, gestructureerde tas erg praktisch en comfortabel is voor het dragen van al je dagelijkse items. Er zijn momenten waarop een ingetogen, klein tasje veel efficiënter is.
Avondtasjes en clutches zijn de perfecte accessoire voor speciale gelegenheden of een avondje uit. Clutches en avondtasjes worden meestal gebruikt voor chique feestjes, bruiloften, gala’s, speciale diners en andere evenementen. Het juiste avondtasje voegt een finishing touch aan elke cocktail jurk of avondjapon. 
Of je nu op zoek bent naar een avondtasje voor meer formele soirees, een envelop clutch voor een casual outfit, een party clutch voor  het uitgaan of een clutch die je ook als een schoudertas kan dragen; Onze uitgebreide collectie van leren clutches, PU clutches en satijnen avondtasjes omvat klassieke , formele , elegante , trendy en dramatische designs. In ons assortiment kun je  alle stijlen vinden, van elegant tot edgy lederen clutches en avondtasjes. 
Dit seizoen bieden  we jou een verscheidenheid aan silhouetten, rijke texturen, en gedurfde tinten. We hebben de top drie must-have clutches en avondtasjes trends voor de zomer 2014 op een rijtje gezet.





Satijnen avondtasje
Het satijnen avondtasje is de perfecte finishing touch van je feestelijke outfit. Dit avondtasje is  elegant en tijdloos, meestal gemaakt van satijn in de mooiste kleuren, versierd met steentjes. Deze avondtasjes brengen het ultieme vrouwelijke gevoel boven.



Box Clutch
De box clutches zijn al een tijdje populair. Ook voor de zomer 2014 vind je deze stylish clutches in ons assortiment. De box clutch is ideaal voor feestjes en uitgaan. Met deze clutch kun je in een handomdraai verschillende looks creëren. De box clutch past meestal bij iedeer outfit. Het tasje heeft de perfecte grootte voor het opbergen van je lippenstift, mobiele telefoon en portemonnee.




Enveloptas
De volgende zomer must-have tas is de envelop clutch. De enveloptas is chique en gestructureerd, een tijdloze keuze aan uitvoeringen en designs. De enveloptas is geschikt voor zowel dag als nacht.

0 reacties:

Een reactie posten