31 jul 2014

Zonnebril zomertrends 2014

  No comments    



Niets maakt een zomer look beter af dan een goede zonnebril.  Het is een feit:  je zomer outfit is niet compleet totdat je de juiste zonnebril opzet. Daarom is het zo belangrijk om aandacht te besteden aan de zonnebrillen trends.
Je zonnebril is deze zomer je statement. Vormen en kleuren spelen een grote rol bij het kiezen van je nieuwe zonnebril.  De unieke sunnies trends van de zomer 2014 zijn totaal niet ingetogen; rond, vierkant, cat-eye, kleurrijk of over-sized zijn erg trendy. Je zonnebril wordt letterlijk een eye-cather.

Hieronder onze favoriete zonnebril zomertrends 2014.

Vintage geïnspireerd - met de kat-ogen sunnies zal je  eruit zien als een diva uit de 50's! Met een paar krullen, een rode lippenstift en een leuk zomers jurkje lijkt het alsof je direct van de catwalk komt. De kat-oogvormen blijken ook heel populair te zijn voor het komende jaar.



De oude klassieke Ray-Ban is weer opnieuw uitgevonden, op een frisse manier. De gespiegelde glazen zijn niet alleen meer ‘fun’ en gekleurd, ze zien er ook fantastisch uit! Ze geven extra kleur aan elke outfit.


Ronde glazen zijn niet meer alleen voor Ozzy Osbourne of John Lennon. Zij zijn een van de grootste zonnebril zomertrends 2014. Ze zijn weer ‘hip’.
Ronde vormen voor zonnebrillen zijn erg populair de laatste tijd. Er is een enorme verscheidenheid aan silhouetten: van extravagant oversized tot chique en minimalistische stijlen met een aantal retro afwerkingen. Opmerkelijk is de diversiteit aan kleuren, toegepast op deze vormen,  om ze een bijzonder effect mee te geven.



Trend of geen trend, de wayfarer zijn  niet weg te denken uit het zonnebeeld van 2014. Stoere monturen, in diverse kleuren, met gekleurde glazen. Het lijkt alsof je zo uit de 60’s komt en toch zo 2014 bent. Gedurfd, maar niet té gedurfd. Een kleurrijke aanvulling op je zomer outfit. Dat is zeker!






0 reacties:

Een reactie posten