16 jul 2014

De shopper tas

  No comments    




De shopper tas is helemaal in op dit moment. De shopper tas is; de naam zegt het al, bijzonder handig voor het ‘even snel’ boodschappen doen. De tassen zijn ruim, zonder extreem groot te zijn. De shopper tas is een multifunctionele tas. Je kunt er veel in kwijt. En zeg nou zelf; eigenlijk hebben we elke dag (te) veel om mee te nemen. Vaak zijn de shopper tassen voorzien van één groot compartiment, met één of meerdere handige vakjes aan zowel de binnenkant als de buitenkant. 




Op die manier hoef je niet tussen al je spullen te zoeken naar je mobiele telefoon of portemonnee. Omega Deals heeft een leuke  range aan shopper tassen. Allemaal gemaakt van het fijnste Italiaanse leer, vakkundig gefabriceerd onder het Vera Pelle keurmerk, in diverse uitvoeringen, kleuren en afmetingen. 









De tassen zijn soepel en elegant met solide metalen accessoires.
Om ervoor te zorgen dat je tijdens het shoppen geen vermoeide armen krijgt, zijn de meeste shopper tassen voorzien van een verstelbare of afneembare schouderband. Daarmee kun je de shopper tassen van Omega Deals heel prettig als schoudertas dragen. Ervaar het gemak van een shopper tas van Omega Deals.



OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten