24 sep 2014

Floto tassen

  No comments    


Floto ontwerpt en produceert Italiaanse leren tassen, koffers, tassen, aktetassen, portefeuilles en lederen accessoires. De missie van Floto is vast te houden aan ambachtelijke methoden en materialen om leren tassen, koffers, aktetassen, portefeuilles te produceren, en accessoires die superieur zijn aan massa-geproduceerde producten.

Het begon allemaal in 1997 toen Joe Floto een reis ondernam naar Italië en tas meebracht wat later de inspiratie voor de Venezia Duffle werd.

In Florence struikelde Joe als het ware over de perfecte reistas - matig geprijsd, robuust en toch vintage modern. In de loop der jaren merkte Joe twee dingen; zijn leren reistas begon er beter uitzien naarmate de tijd vorderde en hij kon het niet overal mee naartoe nemen zonder dat iemand er vragen over stelde: Waar heb je die tas? Hoe duur was het? Waar kan ik het kopen?  Op dat moment realiseerde hij zich dat hier wellicht een kans lag om iets nieuws en leuks te proberen. Daarop verliet Joe zijn baan op Wall Street om reistassen en accessoires te ontwerpen.

Met de hand gemaakt in Toscane van fijne Italiaanse kalfsleer, een Floto reistas is een bijgewerkte versie van een tijdloze, klassieke oude wereld gewaardeerd om zijn mooie lijnen, elegante uitstraling, chique styling en duurzaam karakter. Elke Floto lederen tas is een met de hand afgewerkt origineel kunstwerk, compleet met kenmerkende metalen accessoires en ambachtelijke afwerking.

Gemaakt voor langdurig gebruik door ervaren Italiaanse ambachtslieden. Een Floto reistas is ouderwetse kwaliteit voor de huidige snelle levensstijl. U zult dat na verloop van tijd ook gaan merken - hoe meer gebruikt, hoe beter. Door intensief gebruik krijgen de tassen en nog aantrekkelijker uitstraling dan bij het eerste gebruik.

Vanaf nu zijn de producten van Floto ook te koop bij Omega Deals. Hiermee sluit Omega Deals perfect aan bij de vraag naar kwalitatief hoogwaardige tassen van een wereldmerk.

Nieuwsgierig? Klik hier om een keuze te maken uit het mooie assortiment. Bestel eenvoudig online je nieuwe Floto tas.

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"



0 reacties:

Een reactie posten