4 sep 2014

Outfits voor in het weekend

  No comments    

Het weekend staat weer voor de deur. Heb je plannen met vrienden of ga je lekker twee dagen luieren? Omega Deals heeft tips en tricks om je oufits helemaal weekend proof te maken.

TGIF

Vrijdag sta je extra vrolijk op. Nog maar een paar uurtjes tussen jou en vrijheid.  Omdat je meestal vanuit het werk / school meteen plannen hebt, is het handig om daarmee rekening te houden in je look. Combineer kleren die heel makkelijk van een day-to-night outfit gemaakt kunnen worden.

Draag bijvoorbeeld een kokerrok met een leuke print, een zwart kanten topje en maak het af met een colbert.  Het is belangrijk dat je schoenen comfortabel zijn; je gaat hier waarschijnlijk de hele dag in lopen.  Deze outfit kun je makkelijk omtoveren naar een casual sexy look, wanneer je je colbert uit doet en die in je Birkin inspired tas opbergt.  In deze it bag kun je  trouwens ook je extra set ballerina’s meedragen.  Handig voor als je high heels toch niet zo comfortabel meer zijn als 8 uur geleden.

Zaterdag

Zaterdag wordt vaak verdeeld in twee dagdelen.  Overdag doe je alle klusjes die je al een tijdje  hebt uitgesteld. Zoals: eindelijk je sierraden doos weer uit te sorteren, je voorraad verzorgingsproducten weer bij te vullen.  Echt glamorous hoef je hier niet bij te zijn. Je boyfriend-jeans met een oversized t-shirt is hierbij meer dan prima.

Zaterdag avond is een heel ander verhaal!  Je kledingkast, die je overdag nog had geordend, is weer een rommel. Al je kleren liggen op bed en je hebt alles al uitgeprobeerd om de perfecte outfit voor de avond te creëren.  Een tip hierbij is je te concentreren op één statement kledingstuk.  Dat is bijvoorbeeld je nieuwe LBD , schoenen of tas.  Vervolgens combineer je je  accessoires op basis daarvan.  Je kunt als statement stuk een roze, kort broekje  kiezen en dragen met  een korte tricot top, stoere schoenen en je Célineinspired handtas.

Lazy Sunday

Velen van ons liggen zondagochtend ( lees: hele dag) uit te kateren. Dus petje af als je nog genoeg energie hebt om iets te ondernemen.  Onze tip: houd je kleren basic en combineer het met een grote tas en je favoriete zonnebril.

Benieuwd naar hoe de tassen in deze blog er in het echt uitzien?  Breng dan een bezoekje aan BOQZ op de Rechtestraat 51 in het gezellige centrum van Eindhoven, waar een deel van de  Omega Deals collectie te zien is.


                                               OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"



0 reacties:

Een reactie posten