20 jan 2015

New Season look Spring 2015

  No comments    

Om je alvast te inspireren over welke must haves je aan je garderobe toe kunt voegen voor een fashionable lente look, vind je hieronder een lijst van spring season go-to looks. Hopelijk geven onderstaande tips je genoeg inspiratie om jou unieke stijl voor de lente van 2015 te ontwikkelen.


    Catwalk: Go-soft                  

Wat veel opviel op de catwalks en in modeland waren de zachte kleuren en printen gecombineerd met dé trend van vorig jaar: comfortabele materialen.  De go-soft look is perfect voor de lente. Combineer lichte kleuren, denk aan lavendeltinten, babyblauw, licht roze, pastel kleuren met soepele stoffen. 

Tip van Omega Deals; een pluizig licht grijze trui-jurk met lange mouwen is perfect voor deze look en is makkelijk te combineren met enkel boots, open schoenen en laarzen.







Tijdschriften: Classy lady

De mode bladen gaan dit voorjaar over het algemeen voor de klassieke stijl.  Door de outfits basic maar getailleerd te houden en vooral veel met zwart en wit te spelen.  Je geeft deze look je eigen twist met je accessoires. Grote gouden armbanden, ringen of ketting  vallen extra op doordat de rest van je outfit strak en chique is.

Tip van Omega Deals: klassieke rode lippen en een geweldige zwarte of witte it-bag is een perfect beginpunt voor deze trend.


Bloggers: Brown is the new black     


Elke fashionista heeft haar eigen stijl en dit geldt natuurlijk ook voor fashionbloggers. Tijdens het analyseren van onze favoriete bloggers o.a.; Leandra Medine van The man repeller, Emily Schuman van Cupcakes and Cashmere , viel ons iets op. Bij kledingstukken waar je normaal gesproken voor zwart zou kiezen, gaan deze fashion bloggers voor bruin. Denk aan je lente jas, handschoenen, sjaals, broeken en tassen.  

Tip van Omega Deals: met  bruine leren laarzen, handschoenen en handtassen heb je deze look al snel onder de knie.



Voor welke look ga jij dit voorjaar?  Ben je een classy chick, laat je jou zachte kant zien of ga je voor de bruine leren look?


Laat je verder inspireren op omegadeals.nl en shop de nieuwste seizoen must haves.

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"


0 reacties:

Een reactie posten