28 jan 2015

Valentijnsdag 2015

  No comments    



Als liefhebbers van de liefde, konden wij deze feestdag niet stilletjes voorbij laten gaan. Anno 2015 zijn de traditionele Valentijnsdag regels niet meer van toepassing. Dus voel je vrij om je liefde niet alleen aan je partner te tonen maar ook aan je beste vriend/vriendin en natuurlijk ook jezelf! Dit nieuwe tijdperk betekent ook dat er geen regels meer bestaan over hoe je jouw liefde moet tonen. Natuurlijk zouden wij ons niet zijn als we toch niet een paar ideetjes hadden om jullie een beetje op weg te helpen of simpelweg te inspireren. Daarom delen wij graag onze top 3 als het gaat om Valentijnsdag cadeaus, anno 2015.
Op nr. 3 vindt je een kaartje, yep je leest het goed: een postkaart. Dit lijkt misschien iets te simpel voor Valentijnsdag maar in ons elektronisch tijdperk is een echte (handgeschreven) ansichtkaart eigenlijk heel speciaal. Wanneer was de laatste keer dat jij er eentje in je brievenbus hebt ontvangen? En dit is ook meteen de perfecte manier om je liefde te tonen aan iemand die ver weg is..



Onze nr. 2 is het vertrouwde chocolade bonbon doosje. Om het een beetje van nu te maken en om het wat specialer te maken, raden wij je aan om je eigen doos met allemaal verschillende smaken samen te stellen. Op deze manier krijgt dit kleine cadeautje een extra dimensie en toon je met de inspanning dat je de ontvanger ontzettend waardeert.


En op nr.1 vind je natuurlijk accessoires! Denk aan een prachtige tas of een mooi sieraad, het kan allemaal. En het mooiste hiervan is dat je het cadeau op ieder type geliefde kunt aanpassen. Of het nou je moeder is, of je vriend/vriendin, op onze website vind je geheid het perfecte cadeautje. En afstand hoeft hier helemaal geen probleem te zijn, want Omega Deals bezorgt ook in het buitenland.

Valentijnsdag cadeau voor haar:



Valentijnsdag cadeau voor hem:




Liefs, het Team van Omega Deals!

OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 

0 reacties:

Een reactie posten