14 jan 2015

Rabeanco tassen online kopen

  No comments    



Rabeanco is een high end mode accessoires merk uit Hong Kong. Het merk is erg creatief in het combineren van design en stijl. De Rabeanco tassen zijn ingenieus ontworpen. Elke Rabeanco tas is heeft een uniek ontwerp. De tassen zijn gemaakt van de mooiste, duurzame leersoorten voor een lang gebruiksplezier. Luxe, kunst, architectuur en functionaliteit ontmoeten elkaar in een Rabeanco tas. Rabeanco biedt onderscheidende stijlen in zoveel mooie, levendige kleuren en even zovele perfecte vormen!
Hieronder zijn slechts een paar van mijn favoriete Rabeanco tassen in verschillende stijlen om uit te kiezen. Rabeanco heeft een verscheidenheid van tassen, zoals handtassen, schoudertassen, clutches, rugtassen, bucket bags en portemonnees.

Fashionistas opgelet! De Rabeanco cube crossbody is een absolute must have. Het tasje doet me denken aan iets wat een celebrity zou dragen. Deze Rabeanco creatie is een echte eyecatcher. De tas heeft een heel bijzondere vorm. Het tasje is een kunstwerkje op zich. Daarnaast trendy en praktische tegelijkertijd. Het tasje is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een vierkante vorm met een leren handvat. Het tasje kan ook als crossbody gedragen worden met de afneembare schouderriem.  Je spullen zijn altijd veilig in deze tas, want hij sluit rondom met een rits.



De Rabeanco Isabella shopper is eenvoudig en praktisch. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer. De tas sluit met drukknop en heeft twee stevige, leren hengsels. De hengsels zijn lang genoeg om over je schouder te dragen. In deze stijlvolle shopper kun je veel spulletjes kwijt. De tas is aan de binnenkant gevoerd met stof, heeft een vakje met rits en twee steekvakken. Met deze shopper hoef je niet meer in je tas te grabbelen op zoek naar je sleutels. Deze kun je vast maken aan de sleutelhanger binnenin.



Wat een prachtige tas! De Rabeanco Cosmos Envelope is een echte must have. Deze envelope tas kun je met verschillende outfits combineren. De tas kan zowel overdag als ‘s avonds gedragen worden. Deze veelzijdig tas kun je overdag als schoudertas dragen en ‘s avonds neem je de schouderriem af, en dan heb je een modieuze envelop clutch. De tas biedt veel ruimte aan de binnenkant en sluit met een draaislot. De tas is gemaakt van saffiano leder. Saffiano leder is een stevige duurzame leersoort; krasbestendig, duurzaam en eenvoudig te reinigen. 



De Rabeanco Sera is een bijzondere schoudertas. Het zijn als het ware twee tassen in één. De tas kun je op verschillende manieren dragen. Als shopper tas, de tas is ruim waardoor je veel spulletjes kunt meenemen. Heb je al die ruimte niet nodig, vouw dan het bovenste gedeelte om, sluit de afneembare schouderriem aan en dan heb je een nieuwe schoudertas. Deze unieke tas is gemaakt van hoogwaardig leer, erg duurzaam om heel lang van deze tas te kunnen genieten.


Wat is saffiano Leder?
Saffiano leder is een stevige duurzame leersoort. Saffiano leer werd voor het eerst gemaakt in een van de meest beroemde leerlooierijen van Italië en was een handtekening van Prada tassen. Saffiano leder herken je aan het diagonaal gestreepte patroon. Het leer wordt met een wax behandeld. Als resultaat hiervan, is het leer vrijwel krasbestendig, duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Rabeanco tassen online kopen
Wil jij Rabeanco tassen online bestellen? Bestel Rabeanco damestassen snel en eenvoudig bij Omega Deals. De tas wordt met een Rabeanco opberghoes geleverd.
Klik hier en koop Rabeanco tassen online bij Omega Deals.
Bekijk hier alle Rabeanco damestassen in de collectie van Omega Deals.

 OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion"

0 reacties:

Een reactie posten