25 feb 2015

Tassen politiek

  No comments    
Bron:anp archief


Maart 2015: We gaan weer stemmen
En of je het leuk vindt of niet, het is weer zo ver. We gaan weer stemmen. Dit keer de Staten-verkiezingen en de Waterschap-verkiezingen. En zoals altijd is het weer een strijd om uit te maken wie mijn voorkeur krijgt. Het gehele jaar houden de Statenleden zich gedeisd, om maar te zwijgen over de Waterschappers, maar zo rond de verkiezingen komen ze weer tevoorschijn om hun verhaal te doen. Al dan niet in een ‘flitsend’ tv-debat. Ze verschijnen weer in de kranten, op radio en tv en op internet. De beloftes zijn niet van de lucht. Mede doordat de landelijke politieke kopstukken zich ook heel nadrukkelijk met de verkiezingen bezig zijn. De ene partij om het verlies van de afgelopen tijd te herstellen, de andere partij om nog eens de bezuinigingen op te schroeven.


Bron:het historisch atelier 

In beide gevallen voel ik me daar niet prettig bij. Ik heb liever dat ze met gedegen plannen komen om de boel weer goed op de rit te krijgen. Om de salarissen te behouden, pensioenen te garanderen en een leuke rente op mijn spaargeld geven. Daarnaast wil ik ook graag droge voeten houden, dus stevige dijken en andere kunstwerken om het water in goede banen te leiden.
En om dat werk goed uit te voeren, moeten ze weer stapels dossiers doorworstelen. Vaak nemen ze hele dossiers mee naar huis, zware dossiers. En die worden meegezeuld in grote, stevige leren tassen. Op het Binnenhof en bij de kantoren van de Waterschappen is het een komen en gaan van kopstukken met tassen.

Bron: volkskrant

Vanwege het karakter van de tassen, moeten deze wel stevig en duurzaam zijn.  Het moet niet zo zijn dat halverwege de zittingsperiode de tas van een Senator of Dijkgraaf het begeeft. Een gedegen tas is van ‘levensbelang’. En laat Omega Deals nou ook mooie, stevige leren tassenverkopen. Bij Omega Deals kun je ook vrij kiezen. Er is voor elke politieke voorkeur wel en tas te vinden. Van conservatief zwart, liberaal blauw, tot democratisch groen. Allemaal gemaakt van duurzaam en plantaardig gelooid leer. Gemaakt door ambachtslieden in italië, volgens oeroude tradities. Inmiddels wel met moderne apparatuur. De tassen zijn gemaakt om er heel lang plezier van te hebben. Daarnaast geven ze een voorname uitstraling aan de persoon die ze draagt. Met deze tassen mag je gezien worden en wordt je ook gezien.
En ik spreek uit ervaring.
Aan u de keus


OMEGA DEALS: " Treat yourself to quality fashion" 


0 reacties:

Een reactie posten