22 jan 2014

Balenciaga bag inspired

  No comments    
Kim Kardashian Balenciaga bags

De Balenciaga handtas lijn heeft een lange geschiedenis. De jonge Spaanse ontwerper Cristóbal Balenciaga was tijdens zijn vroege carrière in Spanje al succesvol. Hij opende een boetiek in San Sebastián, Spanje, in 1919, die werd uitgebreid met vestigingen in Madrid en Barcelona. De Spaanse koninklijke familie en de aristocratie droegen zijn ontwerpen, maar de Spaanse Burgeroorlog dwong hem zijn winkels te sluiten. Balenciaga verhuisde naar Parijs. Balenciaga opende zijn Parijs couture huis aan de Avenue George V in augustus 1937. Hoewel Balenciaga een paar minder succesvolle jaren had, werd de talentvolle ontwerper Nicholas Ghesquière in de jaren 1990 als creatief directeur aangetrokken, die het bedrijf enorm succesvol maakte.

Het modehuis is bekend om hun rijke en levendige gebruik van kleur. Kleur is een gebied waar Balenciaga tassen geen grenzen lijken te hebben. Deze tassen zijn zeker anders dan andere tassen. Één van de kenmerken die hebben bijgedragen aan de populariteit van deze tassen is het type leer waarvan de Balenciaga tassen zijn gemaakt . De tassen zijn gemaakt van zacht, dun leer en licht van gewicht. Ook dit type leer maakt de tassen duurzaam en uniek.

Leann Rimes, Christina Aguilera, Nicole Richie Balenciaga bags


Deze iconische tas, de Balenciaga bag, zou bijna niet hebben bestaan.  Ghesquière had ​​een prototype in opdracht van anderen ontworpen, maar zij waren er niet blij mee. Het was te zacht, te licht en had te weinig structuur. Dus werd besloten om de tas niet in productie te nemen. Het was tijdens een modeshow dat modellen als Kate Moss de tas zagen en onmiddellijk verliefd werden op het ontwerp. Ghesquière dacht in eerste instantie 25 van de tassen te gaan maken en ze aan de modellen te geven, zodat hij er in ieder geval 25 meisjes blij mee zou maken. Daarna werd vanuit een zeer modebewust oogpunt de productie gestart. Meer dan een decennium later en met zo'n 100 kleuren is deze tas één van de meest succesvolle it-bags in de geschiedenis!

De Balenciaga iconische tassen zijn hip, funky, casual, stijlvol en hebben een ultra chique look, die iedereen liefheeft en aanbidt. De felbegeerde Balenciaga tas is slechts één van de beroemde 'It bags' met fans zoals Kim Kardashian, Nicole Richie, Mary Kate Olsen, Nicky Hilton, enz...... Eigenlijk iedere vrouwelijke celeb die ik ken werd gespot met de dure Balenciaga handtas en meestal bezitten ze meer dan één. Balenciaga's eindeloze populariteit en continue top kwaliteit kennen geen grenzen. 

Nicole Scherzinger, Hilary Duff, Amanda Bynes Balenciaga bags


Ben je ook verliefd op deze razend populaire handtas, maar werkt het budget niet mee? Omega Deals heeft een budget vriendelijk alternatief van de Balenciaga bag, in een verscheidenheid van kleuren. De Balenciaga inspired handtas is gemaakt van hoge kwaliteit leer, afgewerkt met metalen details. De tas heeft twee hengsels, een ritssluiting boven en een afneembare schouderriem. Op de voorkant een vakje. Binnenin bekleed met zachte stof. Deze handtas is perfect voor alledaags gebruik en een geweldige aanvulling voor je tassencollectie. De Balenciaga inspired tassen van Omega Deals zijn gewoon stijlvol en mooi. 

Koop hier de Balenciaga inspired leren handtassen van Omegadeals.nl 










0 reacties:

Een reactie posten