8 jan. 2014

Givenchy Antigona Inspired

  No comments    

Kijk uit voor  de Givenchy Antigona !!! Want deze fashion bag is erg populair. De tas is zo verfijnd en absoluut prachtig. Chique afgewerkt met een vleugje klasse.
Weg met die saaie aktetassen, want de kantoorstijl zal er nooit meer hetzelfde uitzien wanneer je deze leren handtas naar je werk meeneemt!
Zoals gewoonlijk zijn de celebs altijd als eerste om een nieuwe it bag te showen en zij  krijgen niet genoeg van de klassieke Givenchy Antigona tas.
Van bekende zangeres, filmster tot fashionblogger en it girls zoals  Beyoncé, Ciara, Olivia Polermo, Miranda Kerr, Charlize Theron, Rachel Zoe, Zoe Saldana en Gwyneth Patrow en ga zo maar door..... Ze zijn allemaal dol op de Givenchy Antigona tas. De Givenchy Antigona tas is de perfecte alledaagse tas met handige cross-body schouderriem en twee hengsels.
Maar voor een pijskaartje van vanaf €1600,00 begrijpen we dat niet iedereen deze super mooie en super dure tas kan permiteren.

Daarom heeft de team van Omega Deals hemel en aarde bewogen om het ook voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven dat fashion voor iedereen toeganklijk moet zijn. Wij hebben een perfecte look-a-like van de Givenchy Antigona Tote Bag in ons leren tassen assortiment opgenomen. Deze tas lijkt op twee druppels water op de Givenchy Antigona Tote Bag en kost maar € 129,95. Dit is niet zomaar een tas, het is een investering! Deze tas is al  een favoriet van menige celebs en binnenkort ook de jouwe!
Shop hier je Givenchy Antigona inspired tas. Deze leren It-Bag wordt in NL tot aan je voordeur gratis bezogd.

0 reacties:

Een reactie posten