15 jan. 2014

Valentino Rockstud inspired leren handtas

  No comments    

Valentino is beroemd voor het combineren van luxe, elegantie, chique en recente trends samen met zijn prachtige collecties. De Valentino Rockstud tassen collectie is een ontwerp dat vrouwelijkheid met punk en rock moeiteloos combineert. Het merk is erin geslaagd om een ontwerp te maken met een eigen handtekening; een mix van  vrouwelijkheid en edgy. De piramide studs transformeren deze hedendaagse, klassieke handtas in een absolute eye-catcher. En hoe stoer is de klik sluiting?
Het is dus geen wonder dat deze It- Bag op menige celebs en fashionisatas werd gespot.
Echter,  voor een prijskaart van € 1.600 zullen de meeste van ons deze mooie tas alleen op afstand kunnen bewonderen. Dus  daarom zijn wij op zoek gegaan naar een meer budget-vriendelijk alternatief.

We hebben een identieke look a like voor je gevonden.
De 'Leren Handtas-Rockstud' van Omega Deals is een prachtig alternatief. Deze tas is gemaakt van kalfsleder. Het kalfsleder is dik en stevig, afgewerkt met glanzende studs. Binnenin gevoerd met een zachte stof. Het is een absoluut fantastische leren tas en kost maar € 109,95.  Deze leren handtas wordt met een afneembare schouderriemen geleverd, zodat de tas ook als schoudertas kan worden gedragen. De leren It-Bag is verkrijgbaar in een mooi bruin of zwart.
De Valentino Rockstud inspired leren handtas is zeker een must-have.
Shop hier je Valentino Rockstud inspired leren handtas.

Jessica Alba Velentino Rockstud Leather Bagkatherine Heigl Velentino Rockstud Leather Bag


Reese Witherspoon  Velentino Rockstud Leather Bag

0 reacties:

Een reactie posten